torstai 15. elokuuta 2013

Hääkimppuni

En tiedä kirjoitinko koskaan siitä mitä minun kimppuni loppuviimein sisälsi.

Pohdimme pitkään mitä kukkia voi laittaa talvipakkasille helmikuun alkuun, kun riskinä oli jopa -30 asteen pakkaset. No onneksi niin ei ihan ollut, sillä meidät vihittiin noin -16 asteen pakkasessa, hienoisessa tuulessa. Mutta onneksi juhlatilamme oli aitan pääty, jonne ei suoranaisesti päässyt tuuli puhaltamaan.

Ostin kimppuni sekä muut häidemme kukat Nokialta, Kukkaputiikista, jossa sain aivan loistavaa palvelua ja kauniin kimpun. Olin lukenut netistä, että ko. paikka olisi hyvä valinta, ja niin se kyllä oli.

Alla kuva minusta mekkoni ja kimppuni kanssa juuri ennen vihkimistä. Hääkimppuuni Kukkaputiikin tätit kuitenkin sanoivat laittavansa mitä vaan kukkia, sillä ulkona oloaikamme oli niin lyhyt, etteivät uskoneet kukkien vahingoittuvan. Eivätkä ne vahingoittuneetkaan. Pysyivät kauniina ja freeseinä vielä toista viikkoa häiden jälkeen. Sen jälkeen otin ja vippasin kimpun biojätteeseen. Olin sitä ehtinyt tarpeeksi kuvaamaan, että muistot ovat tallessa. Ja myös yksi syy kimpun mäjelle lentämisessä oli se, ettei kimpun kukista muutakun ruusut säilyneet inhimillisen näköisenä.

Kimpussa siis oli jotain erikoisOrkideaa, tummaa kallaa ja ruusuja. Vihreänä käytettiin murattia, sillä samaa oli pöytäkoristeessamme. Itse pidin todella paljon kimpustani ja se vastasi täysin sitä mitä olin toivonut. Ei liian tiivistä ja linjakasta, mutta ei myöskään liian rönsyilevää. Sopivasti siitä väliltä, kuten minäkin. Koristeeksi kimppuun laitettiin muutama valkoinen helmi.

Omien häideni jälkeen olen myös tuttava piirissäni muiden nähnyt ja kuullut käyttävän Kukkaputiikkia kimppuihinsa ja kaikki ovat olleet tyytyväisiä. Suosittelen siis kaikille Pirkanmaalaisille. Hinta-laatusuhde ehdottoman toimiva.





Kimppuni
Linkki Kukkaputiikin Facebook-sivuille jossa kuva kimpusta
 
 
Kenties saan tänne hiljalleen muutakin matskua häistämme.

1 kommentti:

  1. No eipä kimpussani kyllä ollutkaan murattia vaan jotain ihan muuta vihreää, sekä jotain marjamaista. Nyt en kyllä osaa sanoa, että mitä.

    VastaaPoista