torstai 16. toukokuuta 2013

Blogin nimi vaihtui

Tuore äiti ja tuleva morsian. Sitähän en enään ole.

Sain huomautuksen ystävältä, että onko minulla jotain kerrottavaa, enhän enään ole tuleva rouva. Siispä mars vaihtamaan älyttömällä mielikuvituksella varustettuna keskellä yötä blogin otsikkoa. No on mitä on, kuvaa minua.

Tarkoitukseni oli kirjoittaa blogia häidemme suunnittelusta. No näin ei oikein koskaan käynyt. Kovasti tätä aloin kirjoittamaan (omasta mielestäni kaksi postausta kuussa on paljon ihmiseltä, joka ei ole koskaan päiväkirjaa kirjoittanut sen sitovuuden vuoksi), mutta enhän minä nyt siis alkuunsakaan tainnut onnistua siinä mitä yritin; työkalu häiden järjestämiseen.

No, toivon kuitenkin, että muuta ovat saaneet bloggailusta itselleen apua suunnitteluun. Meiltä kun todellisuudessa kaikki matsku löytyy excelleistä / valokuvista koneella.

Suunnittelu on minulle mielekästä puuhaa. Suunnittelen koko ajan tulevaa, uusia käänteitä elämään ja muutoksia arkeen. Suunnittelen koko ajan jotain. Yleensä kaikki jää toteuttamatta.

Kuluneen 40 päivän suunnitelmat:

- Perustaa yritys, joka tarjoaa kauppapalveluita

- Muuttaa maalle kartanoon ja perustaa hääjuhlapitopalvelu / juhlatila / majoitus

- Kouluttautua matkaoppaaksi ja lähteä Sveitsiin perheen kanssa

- Laihtua -10 kg vuoden loppuun mennessä

- Ruveta yrittäjäksi, kannustajaksi muille omien haaveiden toteuttamisessa

- Aloittaa tehokas ulkoilu joka ilta, kun on niin hienot kelitkin

- Kuokkia pihan kukkamaa rikkaruohoista

- Siivota

- Ruveta kokkaamaan oikeasti uusien reseptien avulla


No mitäpä on tapahtunut?

- asunto on sotkuinen heti, kun mies on työreissulla (onneksi tulee jo tänään kotiin)

- +1kg (MITEN IHMEESSÄ SE ON MAHDOLLISTA???)

- Kutsu pääsykokeisiin HAMKin Forssan yksikköön Kestävän Kehityksen ko. Ympäristösuunnitteljaksi.

- Työsopimuksen jatko, niin voi unohtaa yrittäjyyshaaveet



Mutta siis se mistä piti kirjoittamani, oli blogin uusi nimi. Bloginhan piti loppua häihin, mutta kai sitä ihminen on niin halukas jakamaan omaa yksityisyyttään muille, että ei malta lopettaa ajoissa tätäkään puuhaa. Ainut mitä edelleen kaipaan tähän, on AIKA. No any case, blogi jatkuu, minä en hiljene. Jatkan kirjoittamista edelleen elämästäni ja siihen liittyvistä asioista. Kai tämä on sellainen muotiblogi, jota joka toinen nainen Suomessa tällä hetkellä rustailee. Uskoo, että jotain kiinnostaa ja kirjoittaa todellisuudessa vain muutamalle lähimmälle ystävälleen.

Jatketaan siis tulevaisuudessakin arjen ja juhlan aiheilla. Juhlia ei tosin ole hetkeen luvassa. Paitsi ne iltapukujuhlat uudellevuodelle. Tervetuloa ystävät ;) Jokainen joka tsemppaa minua, saa kutsun! Seuraavaksi siis suunnittelemaan menu, ohjelma, paikka yms.

Mutta nyt selviää pääseekö Krista viisufinaaliin kisaamaan Suomea konkurssin partaalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti