torstai 12. huhtikuuta 2012

Pienetkin hankinnat on merkittäviä

Viikko ennen pääsiäistä vierailtiin tuolla köyhien helvetissä, IKEAssa siis. Se on paikka, josta moni varmasti nykypäivänä hankkii ainakin jotain häihinsä. Pitäisikö sen rimpsun mennä niin, että jotain sinistä, jotain lainattua, jotain vanhaa, jotain IKEAsta?
Itsehän löysimme meinaan tuikkukipot kyseisestä kaupasta. Häihimme siis on hankittuna konkreettisesti jo ruokailuun tarvittavat servietit ja tuikkukipot, molemmat IKEAsta. Kaippa sen siis voi ääneen lausua, että häiden teemavärinä on lämminvioletti ja tumman fuksian sävy. Se mikä se väri ja sävy tarkalleen on, sitä en osaa sanoa, mutta kaikki ajatukseni ja tähän astiset hankinnat (lue: servietit) ovat sitä värimaailmaa.








Tämä kattaus on ilmeisestikin joulukattaus, mutta samoja sävyjä olisi tarkoitus saada meidän juhlapöytiimme.


Kimppu hieman mietityttää, sillä helmikuussa voi olla toodella kylmä ilma. Ainakaan vihkimiseen ei kukkia voi ottaa, jos mielii niitä lopun päivää katsella! Mutta kukkia aion murehtia vasta paaljon myöhemmin.

Mutta siis kynttiläkipot ikeasta! Suosittelen kaikille ketkä tarvitsee simppeleita ja edullisia. Itse ostimme 50 senttiä maksavia tuikkukippoja joissa on pieniä kohokuviollisia mitä lie kuvia. Itse näen ne kukkina, toiset näkevät ne tähtinä. Sopivan korkeita, että ei liekki pääse polttamaan kaikkea ympärillä. Kun talvihäät on kyseessä, täytyy mielestäni kynttilöitä olla paljon! Ne luovat tunnelmaa ja ovat kauniita. Häihimme tulee ulos paljon ulkotulia ja kaikesta ylimääräisestä kirkkaasta sähkövalosta on tarkoitus päästä eroon. Emme siis ole hippejä (anteeksi vaan, en tarkoita ketään kohtaan pahalla), mutta kirkkaat valot eivät sovi tunnelmallisiin häihin ja helmikuisen pimeän illan kruunaa mielestäni liekin lumo.

Mutta lähdempä tästä jälleen vaipanvaihto hommiin. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti