perjantai 25. tammikuuta 2013

Tänä viikonloppuna askarrellaan.




Se olisi hääviikonloppu viikon päästä edessä. Vielä on paljon hommaa vaikka siltä ei mukamas vaikuta. Suuret linjat ovat olleet jo pitkään selvillä. Olen tuudittautunut tyytyväisenä siihen uskoon, että ei tässä kiire tule. Toivottavasti ei tulekaan. Mutta kaikki riippuu tämän viikonlopun ahkeruudesta. Häitä varten kaikki askartelu on siis tekemättä.

 

Viikonlopuksi meille tulevat kaasot ja bestmanit kyläilemään. Vietämme yhdessä viikonlopun hakien fiilistä häitä varten, valmistellen viimeisiä silauksia ja harjoitellen valssia. Kyllä, päätimme yhdessä hieman reenailla. Ja jos joku kaaso tai bestman lukee tätä tekstiä, niin myönnettäkööt. Eihän heillä siinä ollut sanan valtaa, kun morsian näin päätti.

 

Mutta siihen askarteluun. Tänä viikonloppuna pitäisi tehdä:

 

·         Pöytäkartta istumajärjestyksineen (paikat on onneksi jo päätetty)

·         Majoitustilojen huoneiden oviin nimilaput, kuka nukkuu missäkin

·         Paikkalaput

·         Majoitustiloihin viikonlopun ohjelmat

·         Vessojen oviin laput, jotta tiedetään missä vessassa ei kannata käydä pitkä iltapuku päällä

·         Menu + Ohjelmakolmiot pöytiin

·         Kaasojen ja Bestmanien papereita varten juhlavahkot kansiot

 

 
kuva (ei siis samanlaisia meillä, mutta ajtuksena kolmio)
 
Olisikohan siinä nyt listattuna jotain mitä näperellään. Tämän lisäksi viimeistelemme viikolla tekemämme tienvarsikyltit, kasaamme yhteistyössä kerätyt soittolistat taustamusiikiksi ja illan/yön tanssimusiikiksi. Vaikka on bändi, niin yllättävän pitkä soittolista täytyy siltikin luoda.

 

Tämän lisäksi käymme kaikki vaiheet viikonlopusta läpi ja nimitämme vastuuhenkilöt tehtäviin, jotta jokainen tietää mitä tekee. Juomat eivät saa loppua, eivätkä kynttilät sammua.

 

Sitten tietysti se valssaus! Sitä ei sovi unohtaa. Onneksi muutimme hieman isompaan asuntoon, niin on edes mahdollisuus ajatella tanssimista. Kenties saamme oman tanssistudion siis pystyyn, jossa jaamme viimeisimmät neuvot siitä, miten valssataan ilman hameen helmojen tallaamista ja miesten pökkelöjalkoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti